LV 251 Primer UHS

Krachtige prestaties en uitstekende bescherming

 

Primerkracht voor bedrijfsvoertuigen en constructies
Autocoat BT LV 251 Primer UHS is speciaal ontwikkeld voor fabrikanten en schadeherstelbedrijven van zware voertuigen en constructies. Deze innovatieve nat-in-nat primer biedt een consistente en betrouwbare oppervlaktebescherming in zware omstandigheden en onder veeleisende omstandigheden.

De technisch geavanceerde Ultra High Solid (UHS) formule biedt door zijn krachtige bescherming tegen corrosie de duurzaamheid die uw klanten eisen en de prestaties die u in uw spuiterij nodig hebt.

Duurzame prestaties met Autocoat BT LV 251 Primer UHS
Deze nat-in-nat primer is uitstekend geschikt voor hogedruk applicatie op een groot aantal verschillende ondergronden. Door de hoge vulling is één laag voldoende, wat kortere verwerkingstijden en een hogere productiviteit betekent. Autocoat BT LV 251 Primer UHS is eenvoudig in gebruik en heeft een gemakkelijke mengverhouding van 100:30, er hoeft geen verdunning toegevoegd te worden.

Uitgebreide producttesten hebben aangetoond dat deze flexibele primer probleemloos toe te passen is onder verschillende omstandigheden. Bovendien is Autocoat BT LV 251 Primer UHS met afstand duurzamer dan andere producten. Het bijzonder hoge vaste-stofgehalte vermindert zowel de hoeveelheid benodigd product als de VOS-emissie aanzienlijk. Hierdoor werkt uw spuiterij efficiënter en productiever en wordt het milieu gespaard.