Automatchic 3

De slimste manier om de juiste kleur te achterhalen

 

De grootste uitdaging bij het overspuiten van voertuigen is het vinden van de perfect passende kleur. Automatchic 3 is het hulpmiddel van Sikkens waarmee u sneller en eenvoudiger dan ooit de juiste kleuren kunt achterhalen.

Gebaseerd op de nieuwste LED-technologie

Automatchic 3 is een draagbaar systeem dat speciaal is ontworpen voor professionele spuiters. Het is gebaseerd op de nieuwste LED-technologie. Drie drukpinnen maken het eenvoudig om het systeem optimaal te positioneren. Externe lichtinvloeden worden geweerd, zodat het resultaat zo nauwkeurig mogelijk is.

Eenvoudig in gebruik

Automatchic 3 is een lichtgewicht spectrophotometer en is daardoor makkelijk te hanteren. Aangezien het energieverbruik laag is, werkt het systeem op (oplaadbare) batterijen. Positioneren is kinderspel en fouten worden bovendien automatisch gedetecteerd. De bediening van Automatchic 3 is simpel: nadat de kleur 'gelezen' is, zoekt de software automatisch de formule die deze kleur het dichtste benadert. Indien noodzakelijk wordt deze kleurformule vervolgens geoptimaliseerd. Voor zeer moeilijke kleuren biedt Automatchic 3 een extra processtap, waarbij de gekozen formule automatisch wordt bijgetint. Met dit systeem kunt u eenvoudig de juiste kleurformule vinden voor vrijwel alle autokleuren.